Gå til innhold
Arkivverket

[#73225] Nyheter på www.genealogi.no


Gjest Rune Nedrud
 Del

Recommended Posts

Gjest Rune Nedrud

NSFs hjemmesider har fått en liten oppussing. Det har blitt lagt ut nye kilder, og ikke minst har NSF startet salg av sine dubletter fra biblioteket. NSF vil legge ut dublettsamlingen litt etter litt. Inntekten av salget vil gå til fornyelse av bibliotek og anskaffelse av kildemateriale som igjen vil komme foreningens medlemmer til gode.Dublettsalget foregår på følgende vis:NSFs store slektsforskerbibliotek er større enn det strengt tatt behøver å være. Ikke sjelden får foreningen bøker i gaver - noe vi oppfordrer ivrig til fordi det først og fremst er gjennom gaver vi har bygget opp samlingen. Men dermed oppstår også et lite luksusproblem fra tid til annen: Vi har en god del dubletter. I forbindelse med dataregistrering av samlingen legger vi i tiden fremover en del av disse dublettene ut for salg.Prisen er basert på hva vi mener å ha sett at tilsvarende koster i antikvariater. Medlemmer i Norsk Slektshistorisk Forening og DIS-Norge får 20 prosent rabatt på prisene nedenfor. For ikke-medlemmer gjelder prisene som angitt. Porto tilkommer hvis du ikke selv henter i Lakkegata 21 i Oslo. Her er det først-til-mølla prinsippet som gjelder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Nedrud

NSF har nå fått tilført en del materiale fra Lars Ove Wangensteen, som har gjort en fabelaktig innsats med skanning og publisering av materiale fra Statsarkivet Hamar.I samarbeid med ham, overføres nå deler av hans arbeid til www.genealogi.no og det sikres dermed at materialet vil bestå på nett og at det tas sikkerhetskopier.Følg med på utviklingen. Det kommer mer.Med vennlig hilsen Rune Nedrud

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kari Thingvold

Jeg har litt problemer med å finne fram på NFS's nettside. Det står veldig mye på første side. Hvor har dere lagt Wangensteens arbeid?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Nedrud

Hei KariVi skal se på løsningen på dette med oversiktlighet. Sidene er som sagt under oppussing.Kilder og artikler står listet i rammen til høyre på forsiden og der ligger også Wangensteens arbeid.mvh Rune

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
  • 5 måneder senere...
 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.