Gå til innhold
Arkivverket

[#73248] Oleana Antonsdatter, f. 30/9-1866 på Gullberg u/Hornrås i Høland.


Gjest Kristin Aanerud Øiseth
 Del

Recommended Posts

Gjest Kristin Aanerud Øiseth

Utflyttet til Øiestad i Trøgstad i 1881. Hun var datter av Kasper Anton Gulbrandsen og Mathea Kristensdatter.Er det noen som vet hvor det ble av henne?I Trøgstad kan jeg ikke se at hun står hverken under 'Døde' eller 'Utflyttet' fra 1881 til FT 1900, og heller ikke i denne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Odd Ottesen

Oleana Antonsdatter kom seg i alle fall til Trøgstad og finnes som innflyttet hit i 1881, trolig 16. april 1881, og bosatte seg på Øyestad. Her bodde hun da hun 9. oktober samme år ble konfirmert, med oppgitt fødested Gullberg i Høland. Merk at flyttedagen om våren var 15. april, og det synes ikke uvanlig at ungdom flyttet ut for å ta tjeneste og ble konfirmert i bygda de flyttet til.Dersom hun verken finnes som utflyttet (disse listene kan jo være mangelfulle) eller død i Trøgstad i tiden 1881-1900, kan hun jo ha giftet seg i bygda, og så er kanskje hun og familien ikke registrert som utflyttet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.