Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Vidar Holum

[#73346] Folketelling 1923 Kristiania Aker

Recommended Posts

Gjest Vidar Holum

Hei Morro å endelig ha noen gater ute og søkbare. Litt finpuss på presentasjonen kommer neste uke iflg. Lars Nygaard, som kunne vise de første resultatene i HIO's store auditorie i Pilestredet 35. En håndfull registratorer fikk også en blomst av vår Laila, for stor innsats. Les mer her: [url="http://www.disnorge.no/oa/>http://www.disnorge.no/oa/Har du lyst til å bli med på denne viktige dugnaden ta kontakt med DIS Oslo og Akershus, da blir vi før ferdig.Her ser du tellingen:

bilete7880.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Vidar Holum

Hei Har du lyst til å hjelpe til, da har vi god muligheter til å nå 100.000 neste år.En liten oppfrisking?, det satt opp et oppstartskurs lørdag 21. november på Byarkivet i Oslo kl 11-14. Ønsker du å være med så gi meg rask tilbakemelding!!Med vennlig hilsen DIS-Oslo/Akershus KROA Liv Ofsdal koordinatorkraft1923@oa.disnorge.no

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.