Gå til innhold
Arkivverket

[#73351] Riktig Ole Nielsen,Herøy, kan noen bekrefte/avkrefte?


Gjest Anita Henriksen
 Del

Recommended Posts

Gjest Anita Henriksen

Glemte jo helt å fortelle tidrommet jeg har vært igjennom på leting etter dåpen: Det er f.o.m 1800 t.o.m. 1806 for alle sognene i den aktuelle boka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eva Willenburg

Det er et skifte på Tenden, Herøy i 1864 efter en Ole Nielsen, hovedperson. død 21 nov. 1863. Barn: Michael Olsen, 32, Hjelmsø. Tøger Olsen, 25, Lamøen, Nils Peder Olsen, 20, Aakerøen, Oline Olsdatter, 36, Almeningen, Ane Olsdatter, 24, Alteren, Lorentze Olsdatter, gift med Ole J. Olsen, Tenden. (Skifter fra Herøy 1846/1880 ved Svein Edvardsen) Har ikke Alstahaug skifter 1846/1880. Men det skulle være på nettet nu.Eneste Balzeana Olsdatter på Herø var gift med Eilert Fredrich Paasche, skifte etter Eilert 1852 på Øksningen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anita Henriksen

Eva: Ja, det er riktig skifte du refererer til. Det er også det samme skifte jeg har linket til i innlegg 3 (se nederst på siden).Ole's Balseranna døde forøvrig i 1854, mens de bor på Rosøen.mvh Anita

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.