Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Kai-Samuel Vigardt

[#73486] Er du av ROMANI-slekt?

Recommended Posts

Guest Kai-Samuel Vigardt

Jeg har nå i mange år arbeidet med å samle Omstreifere/Romanifolk i en database. Disse årene har ført til en database inneholdende over 40 000 personer, i inn- og utland.Hjemme har jeg mange tusen papirer som ligger å venter på å bli registrert, og komme i system.Hensikten med denne debatten er at jeg ønsker å gi dere et tilbud der ute, som iherdig leter etter deres forfedre av Romani- og/eller omstreiferslekt. Kanskje kan jeg hjelpe noen av dere som eventuelt skulle ta kontakt!?!?Jeg kan nås på e-mail: kasaglar@online.no eller gjennom denne debatten.Vil også samtidig opplyse om at jeg sitter i en gruppe som heter LOR Slektsforskning. Det er Landsorganisasjonen for Romanifolket (LOR) som startet opp tilbudet med slektsforskning til det reisende folk i 2003. Siden den gang har gruppen hatt flere tusen henvendelser. Mange har blitt hjulpet. Organisasjonen har over 800 medlemmer, og vi har plass til flere. http://www.lor.noHa en fin kveld alle sammen Mvh Kai-Samuel Vigardt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Aud Sandbu

Flott med dette utspillet, Kai-Samuel!Jeg kommer av og til borti reisende folk i slektsgranskingen, enten tilfeldig, eller for å hjelpe bekjente som vet/tror de har opphavet sitt fra dette folket, og jeg har jo også fått hjelp av deg tidligere. Jeg takker og noterer tilbudet ditt om å ta kontakt dersom jeg står fast igjen :-)Ser at du også er tilknyttet LOR Slektsforskning. På den gamle hjemmesida til LOR var jeg inne på Fantefortegnelsene til Eilert Sundt, men disse var borte da LOR opprettet ny hjemmeside. Det hadde vært kjempefint om de ble tatt inn igjen på den nye hjemmesida til LOR etter hvert :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Torill N. Fjeldsaunet.

Jeg er ikke av Romani- slekt, men i min tråling i kirkebøkene etter slekta mi i Elverum, har jeg sett en hel del spesielt blant døde. Neste gang jeg kommer over noen skal jeg notere meg navnene, der disse står. Har sett de kun skrev 'omstreifende' også og det er synd!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.