Gå til innhold
Arkivverket

[#73579] Mo i Rana/ Trondheim.


Gjest Arild Rennemo
 Del

Recommended Posts

Gjest Arild Rennemo

Hansine Emilie Olsdatter ble født 26 mars 1871 på Nevernes, Mo i Rana.Hun giftet seg 23 januar 1892 med Ole Johan Olsen fra Rana. Han var født 8 januar 1859. De fikk følgende barn etter det jeg har funnet: Olie Ovidia født 1/10 1892 døde samme dag hun ble født.Oscar født 28 januar 1885. Han ble gift på Mo. Karola født 20 september 1898. Johan 16 mai 1901. Halfdan født 9 desember 1906.I 1900 bor de på Storheien. Rana.En gang mellom 1906 og 1910 skiller Emilie og Ole Johan lag og hun flytter til Trondheim. Har ikke funnet ut når hun flyttet. Hun tar med seg barna Karola og Halfdan.I Kommuneteljinga 1925 for Trondheim bor hun i Bryns vei. Ilen sokn, og er da gift på nytt med Helmer Olsen født i Mo i Rana.Foruten Halfdan har de barna Willhelm.Lilly.Tyhra.Er det noen som vet hva som skjedde vider med Hansine og barna og om de har noen etterkommere i dag. Vet at Halfdan var vaktmester på Studentersamfundet i Trondheim.Håper det er noen som vet noe.Hilsen Arild Rennemo. arildrenne@yahoo.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Steinar Hansen

Jeg husker faktisk en Halfdan fra Studentersamfundet i Trondheim. Han var vel pensjonist den gang på slutten av syttitallet. Sønnen Ole tok over jobben som vaktmester og het Feirud til etternavn. Kan det være den samme som 'din' Halfdan?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.