Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Terje Aarland

[#73664] Marthe Larsdtr. Y. Rabben f 1790 og hennes etterkommere?

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

Er det noen som kan hjelpe meg litt med å finne hvem som var barna til Marthe Larsdtr. Y. Rabben f. 1790. Jeg har funnet det aller meste i bygdeboken for Møgster sogn (Austevoll kommune), men jeg lurer på om det er noe som ikke står i boken?Det er oppgitt at hun i første ekteskapet hadde barna:Marthe f. 1814-91Kari 1816-16Ane 1819I andre ekteskapet hadde hun barna:Elias f. 1824-92Niels f. 1833 - 03.11-1856Kan det ha vert flere barn? Grunnen til at jeg spør om dette er at det skal være noen slektsbånd som jeg ikke finner sammenhengen i, og dermed lurer jeg på om det er noe jeg ikke vet, og som jeg burde ha visst?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars Johannessen

Jeg kan ikke se at det er flere barn enn de du har funnet. I skiftet etter hennes første ektefelle, Elias Nielsen, er Marthe og Ane oppgitt. Kildeinformasjon: Hordaland fylke, Sunnhordland sorenskriveri, Føyen, Fjære, Våg tinglag, Skifteprotokoll nr. Ad 2 , 1820-1824, oppb: Statsarkivet i Bergen. Merknader: Register i protokollen. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/24051/301>http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/24051/301 Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Terje Aarland

Var der bare to barn i andre ekteskapet? Eller var der noen 'godt bevarte hemmligheter' der også?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.