Gå til innhold
Arkivverket

[#73692] Hjelp til tyding.


Gjest Mette Fausko
 Del

Recommended Posts

Gjest Mette Fausko

Takk til dere begge to.Kan dette være Hannover i Tyskland det er snakk om?Har ikke hørt om noen steder som heter det i Norge. Mvh.Mette

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Minken

Det dreier seg nok om kongedømmet Hannover. Ved søk på Google maps finner jeg byen Werdum ved Nordsjøkysten, altså langt fra byen Hannover. Kongedømmet Hannover ble innlemmet i Preussen i 1866. I dag tilhører vel byen Werdum den tyske delstaten Niedersachsen.Mvh Anne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ola Ljødal

For meg ser det ut til at paret er: Ungk. og Styrmand Eime(?) Martens Overwien fra Weerdun i Hannover, 23 1/2, Aar og Pige Elisabeth Thoresen af Fahrsund, 18 1/2 Aar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Reidar Oddløkken

Det blir vel et ubetydelig flisespikkeri men Werdum og Berdum er ikke samme plassen, Werdum ligger i Harlingerland mens Berdum ligger i Wangerland, men det er ikke så langt fra hverandre, begge deler Øst-frisisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.