Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kai Thomassen

[#73794] Skifte etter Johan Friedrich Gottlieb Rojahn , d.1882 i Kr.sand

Recommended Posts

Gjest Kai Thomassen

Jeg lurte på om det er noen som kan hjelpe meg med Skifteopplysninger vedr. Johan Friedrich Gottlieb Rojahn, d.29.12.1882 i Kr.sand. ( Nr. 2 - Lenke )J.F.G Rojahn døde som enkemann, muligens bodde han da hos sin sønn August Ferdinand Schunemann Rojahn.Ønsker primert alle opplysninger som vedr. dette skifte. J.F.G. Rojahn var gift med Dorothe Philipine Schunemann og de fikk 8 barn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kai Thomassen

Beklager, resten av teksten ble mystisk borte, her kommer det.Sekundert ønskes: fødselsdato og sted for J.F.G Rojahn - hva han etterlot seg - spesielt alle oppl. om en av hans døttre, Henriette Augusta Christiane - om hvor og når hans kone D.P. Schunemann døde.På forhånd takk for all hjelp. Dette er mitt første innlegg, så jeg håper spørsmålene er lagt inn påriktig sted og formulert forstålig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.