Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Roar Sverre Wiik

[#73958] Til Svein Davidsen. Angående Krey

Recommended Posts

Guest Roar Sverre Wiik

Hei.Jeg har for en tid tilbake printet ut den slektsoversikten som du la ut her på Digitalarkivet ang. familien Krey. Vi følges ad hele veien fra 1 generasjon til femte generasjon, der skilles våre veier, Jens Hansson f. 1807 er min ane. Mitt spørsmål til deg er: Har du forsket tilbake på ektefellene til disse Kreykaran, jeg ser at du har med foreldre i enkelte ledd hos noen av hustruene, men har du funnet mer bakover på disse?Med vennlig hilsen Roar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Svein Davidsen

God kveld Roar Sverre.Det var hyggelig å høre fra en slektning, selv om det er 5 generasjoner bakover. Hans Volqvartsen Melhus og Ingeborg Jensdatter er vel våre t-t-oldeforeldre, eller kanskje du er så ung at de er dine t-t-t!Jeg har sett litt på hva jeg har av hustruene's aner, men det er ikke mye. Dette er vel noe en kan tenke på å gjøre nå når kveldene blir lengere.Hvis du følger med i debattene 72791, 73123 og 73221 vil du ha sett at det har kommet litt nytt informasjon om Krey etterslekten, men ikke så mye.Hvis du gir meg din email adresse kan jeg sende deg hva jeg har om Krey etterslekten og Jens Hanssons anetre.Jeg er selvsagt interessert i hva du har av Jens's etterslekt.mvh Svein PS. Jeg la med Jens's anetre, men det ble jo sååå stort. Jeg forsøkte a ta det bort, men det gikk ikke så du får det i MEGA størrelse!

bilete8036.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Roar S. Wiik

HeiTakker for svaret, dette var mer enn det jeg hadde, tusen takk.Her er min mail.adr.: roar-swi@online.noDet var kjempe artig å få svaret fra deg, når det gjelder det jeg har av etterslekt så har jeg ikke nedskrevet så mye enda, men jeg jobber med saken så det skal du få. Vi mailes vi. Har enda et spørsmål til deg, det er: I generasjon nr. 5 så er Fredrich Hansen og Jens Hansson brødre, har de to gifte seg med to søstre og har du anene til disse søstrene?Mvh Roar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.