Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tore Trollsaas

[#74080] Leit etter personar i indeksar til skanna kyrkjebøker - MIndre programfeil

Recommended Posts

Gjest Tore Trollsaas

Når resultatlisten av søket vises, kan man klikke på en kirkebok (databaselenke) for å få listet opp personer som er funnet i den aktuelle kirkebok. En liten programfeil fører til at navn på kirkeboken alltid er navnet på den FØRSTE kirkeboken i listen ... og ikke den som man klikker på. Se vedlegg.

bilete8070.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kari Thingvold

Så hyggelig at det er flere som påpeker dette. Det har vært til stor irritasjon i hele tiden etter at Digitalarkivet overtok navneregistrene. Du finner fremdeles de samme registrene her: [url="http://nr-norge.blogspot.com/>http://nr-norge.blogspot.com/Om du bruker nettleserens funksjon 'rediger' og 'søk'. Kan du også søke i navneregistrene. Her er også årstallet med, noe Digitalarkivet fjernet fra det materialet som ble oversendt.Omtrent de samme registrene finnes også her:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.