Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Arild Rennemo

[#74113] Ragnhild Svensdatter. Beitstaden

Recommended Posts

Gjest Arild Rennemo

I 1865 på gården Nygård. Ytterøy Prestegjeld. Nord Trøndelag. Bor Esten Halvorsen og Ragnhild Svensdatter. Ragnhild Svensdatter er oppgitt til å være 65 år og fødested er Beitstaden. Kan ikke finne henne i 1801 så da må hun være født før det. Har studert kirkebøkene men kan ikke finne henne født. Er det noen som vet noe om hennes foreldre og eventuelt bosted.Hilsen Arild Rennemo

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kirsti Rye

Kan dette være foreldrene som gifter seg i Bjørnør2 sep 1802?Kildeinformasjon: Sør-Trøndelag fylke, Bjørnør, Ministerialbok nr. 657A02 (1802-1831), Kronologisk liste 1802, side 6. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=16177&idx_id=16177&uid=ny&idx_side=-8>Lenke Permanent bildelenke: Lenke.Hvis du blar en side fram ser vi at Ragnhild Birgitte blir døpt 10 okt.De har nok flyttet til hans hjemsted etter Ragnhilds dåp.Sigrid i 1801.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Arild Rennemo

Takk for opplysningene du har funnet frem Kirsti. No har eg noe å bygge videre på.mvh Arild

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.