Gå til innhold
Arkivverket

[#74258] Sjømann Harald Martin Hansen, Halse


Gjest Ralph Johannessen
 Del

Recommended Posts

Gjest Ralph Johannessen

Harald Martin Hansen, Halse, Mandal Fødd 29-12-1866.Folketellingen 1900: Seilmaker til sjøs. Mønstringsliste Leirjær Tingsted. 1.gang mønstret 5-5-1883 siste avmønstring 7-7-1901 i Bergen. Siden ingen opplysninger. Har noen informasjon om han?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Kristian Fjeldsgård

RalphDu er litt knapp med opplysningene.Siden du har eksakt fødselsdato, har du det fra kirkeboken, og da er spørsmålet: andre opplysninger der. ev. lenkeHan er 'gammel' for mønstring som 17-åring, hva opplyses om ham i mønstringsbøkene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ralph Johannessen

Fødselsdato er fra minestralbok i Halse side127. Mønstingspapirer fra Leirkjær tingsted viser at han har vært på 16 båter.Siste avmønstring i Bergen.Han har ved et par anledninger ikke mønstret av, men rømt. En gang i Pensicola.Sansynlibvis har han mønstret ut igjen i Bergen. Mulig kan han ha stukket av igjen, USA Australia, eller forlist. Broren var også sjømann, i mønstings sammenheng har han brukt Andreassen, men ellers Hansen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.