Gå til innhold
Arkivverket

[#74295] Bildeidentifikasjon - Hotell Skålen et sted i Nord-Norge ca. 1937-39


Gjest Ola Teige
 Del

Recommended Posts

Gjest Ola Teige

Er det noen som kan hjelpe med å identifisere hvor dette bildet er tatt. Det må være tatt en gang mellom 1937 og 1939, et sted i Nord-Norge. Mannen lengst til høyre er Alfred Hagn (1882-1958), kunstmaler og kirkerestauratør m.m. Somrene på slutten av 30-tallet reiste han over store deler av Nord-Norge for å inspisere kirker for Riksantikvaren. Vi vet at han arbeidet ved kirkene i Flakstad, Bodin, Gildeskål, Valberg, Værøy kirke, Sigerfjord, Tromsøysund, Tovik og Bjørnskinn. Kan det være så enkelt at 'Hotell Skålen' lå i Gildeskål, eller kjenner noen til at et hotell med dette navnet lå et annet sted i nord? Mvh.Ola Teige

bilete8152.jpg.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Det ser ikke akkurat ut som noe man forbinder med et vanlig hotell synes jeg. Kan det være en arb.brakke eller noe lign. som noen har satt et navn på ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ola Teige

Dere er nok inne på noe der, bygget som mennene står utenfor ser unektelig ikke ut som et hotell. Men jeg tror fremdeles det nok er i Nord-Norge et sted.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.