Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Vigdis Jøsang

[#74318] Personregisterkort Hjørdis Bjelland, f. 1906, død 1987 på Sunde i Kvinneherad.

Recommended Posts

Gjest Vigdis Jøsang

Finnes det personregisterkort / hovedkort for Hjørdis Bjelland, f. 26.11.1906 i Stavanger (foreldre Hans Eskeland og Olava Thalette Olsen). Hun skal angivelig være gift med en Alfred Bjelland, og de flyttet og bosatte seg på Sunde i Kvinneherad på et eller annet tidspunkt. Jeg finner henne begravet på Husnes, død 19.03.1987. Går det an å finne hennes vielse, flyttinger og eventuell skilsmisse på et eventuelt personregisterkort / hovedkort for henne?På forhånd takk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Hovedregisterkortene overføres til statsarkiv om lag 25 år etter at de er arkivert. Det betyr at hovedregisterkort som gjelder personer døde i 1987 i Kvinnherad fortsatt ligger der. Folkeregistrene har nok dette materialet i digital form fra 1980-tallet.Hovedregisterkortet vil gi opplysninger om hva som har skjedd av endringer i ekteskaplig status etter 1946.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Vigdis Jøsang

Tusen takk for svar!Mvh Vigdis

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.