Gå til innhold
Arkivverket

[#74318] Personregisterkort Hjørdis Bjelland, f. 1906, død 1987 på Sunde i Kvinneherad.


Gjest Vigdis Jøsang
 Del

Recommended Posts

Gjest Vigdis Jøsang

Finnes det personregisterkort / hovedkort for Hjørdis Bjelland, f. 26.11.1906 i Stavanger (foreldre Hans Eskeland og Olava Thalette Olsen). Hun skal angivelig være gift med en Alfred Bjelland, og de flyttet og bosatte seg på Sunde i Kvinneherad på et eller annet tidspunkt. Jeg finner henne begravet på Husnes, død 19.03.1987. Går det an å finne hennes vielse, flyttinger og eventuell skilsmisse på et eventuelt personregisterkort / hovedkort for henne?På forhånd takk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Hovedregisterkortene overføres til statsarkiv om lag 25 år etter at de er arkivert. Det betyr at hovedregisterkort som gjelder personer døde i 1987 i Kvinnherad fortsatt ligger der. Folkeregistrene har nok dette materialet i digital form fra 1980-tallet.Hovedregisterkortet vil gi opplysninger om hva som har skjedd av endringer i ekteskaplig status etter 1946.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.