Gå til innhold
Arkivverket

[#74341] Finne korrekt kirkebok på batch- og filmnummer?


Gjest Vigdis Jøsang
 Del

Recommended Posts

Gjest Vigdis Jøsang

Hei Jeg finner i Family Search at Nils Olai Olsen og Anna Maria Jensen ble viet i Moss den 07.12.1907. Men det er ikke tale om at jeg finner denne vielsen. Det er oppgitt et batch-nummer M01278-1 og filmnummer 125922, mens de andre som er viet like før eller like etter har helt andre numre.Går det an å finne riktig kirkebok basert på de opplyste batch og filmnummer?Lenke olai;p=recordResults;marriageYear=1907;marriagePlaceId=5061104;marriagePlace=Moss, Ostfold, Norway;searchType=exactEt annet par Konrad Gryde og Helga Elida Ellefsen er også vist med vielse i Moss 20.07.1907 med samme batch og filmnummer, men som heller ikke er å finne i disse bøkene.Noen som kan hjelpe med å finne riktig bok?VigdisMvh Vigdis

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Nummerne har i alle fall ingenting med nummerering av kirkebokmikrofilmer å gjøre, eller noe å gjøre med andre nummer som benyttes i Arkivverket.En *kan* tenke seg at disse parene er borgerlig gift. Avhengig av hvem som har bidratt med opplysningene til FS, kan det også tenkes at 'Moss' er upresist.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.