Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torgeir S

[#74347] Sidetall i pantebøker etter 1959

Recommended Posts

Gjest Torgeir S

Finner ikke en grei måte å bla i pantebøkene etter 1935. I bøkene som er eldre enn det kan man taste inn sidetall. Hvordan gjør man det i de nyere bøkene ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Pantebøker etter 1935 er i regelen ikke sidenummerert, da de består av gjenparter av tinglyste dokumenter ordnet i permer etter stigende tinglysningsdato og dagboknummer.Normalt har vi indeksert på tinglysingsdato, og da får du ei indeksside med datoer når du velger ei bok. For eksempel slik: [url="http://www.arkivverket.no/URN:tl_read?idx_id=32003>http://www.arkivverket.no/URN:tl_read?idx_id=32003 Innenfor hver dato må du bla deg framover og bakover.Noen ganger er ikke tinglysingsdatoen notert på dokumentene, og vi har da indeksert med dagboknummer. Framvisningsprogrammet har foreløpig ikke noen funksjon for å vise dagboknummeret (dette skal komme i løpet av våren), og indekssida viser dermed bare årstall:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.