Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjarte Espedokken

[#74398] Scanne på nytt?

Recommended Posts

Gjest Kristian Hunskaar

Vi er klar over at vi har lagt ut noe skiftemateriale, der kvaliteten på mikrofilmen er såpass dårlig at skanning ikke har gitt godt nok resultat. I noen tilfeller vil det derfor være aktuelt å skanne på nytt fra original. Dette vil i så fall være nokså tidkrevende, slik at vi må begrense oss til å reskanne kun der det er helt nødvendig.Når det gjelder bildet du viser til, er mi umiddelbare vurdering at det ikke er aktuelt med reskanning. Kvaliteten og lesbarheten er nok under gjennomsnittet, men ikke mer enn at vi ville vært nødt til å reskanne store deler av skiftematerialet om vi bestemte oss for å legge lista for reskanning på dette nivået.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjellaug R. Petit

Denne siden 142 b er også uleselig:Kildeinformasjon: Hordaland fylke, Sunnhordland sorenskriveri, Skifteprotokoll Aa 3a , 1708-1712, oppb: Statsarkivet i Bergen.Merknader: Fol. 1-287. Gammelt register i protokollen.Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/24021/146>http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/24021/146Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Det er nok en dårlig mikrofilm som er årsak her, og dette oppslaget vil det opplagt være nødvendig å skanne på nytt (fra original). Takk for tipset!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.