Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rune Thorstensen

[#74500] Kilen, Os, Sunnhordland. Anders Paulsen 1709.1748 og hustru Ragne Brynildsdtr.

Recommended Posts

Gjest Rune Thorstensen

Jeg søker opplysninger om Ragne Brynhildsdtr. som var gift med Anders Paulsen Kilen, Os. Ved ekteskapet 02.11.1732 står hun oppført med gårdsnavnet Henanger.LenkeHer er brudgommen oppført som Anders Andersen men det rette skal være Paulsen. Ved skiftet etter Anders i 1748 nevnes enken Ragne Brynildsdtr. og døtrene Christi og Mette. Jeg er interessert i opplysninger om Ragne's fødsel og død og hennes foreldre. Kan det være Bryniel NilsenSelsvold og Brite Amundsdtr. Teige som ble gift 11.11.1711 i Strandvik?Mvh. Rune Thorstensen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Oddvar Søreide

I følge bygdebok for Strandvik/Fusa så er Ragne Brynildsdatter Mehus datter til Brynild Lassesen Tomre g. Kristi Engelsdatter Orre-Skogseid. Ragne f. 1696 g.1732. d. ??Far til Kristi er Engel Nilsen g. Ragnhild Olsdatter Orre. Engel er son til Nils Olsen Åse på Skogseid.Far til Brynild f. 1662 er Lasse Svendsen Tomre 1610-1670 g. Marta.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Rune Thorstensen

Hjertelig takk for hjelpen Oddvar. Da falt et par brikker på plass.Mvh. Rune T.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.