Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Erik Halvorsen

[#74687] Hans Tostensen og Anne Christophersdtr, 2 par?

Recommended Posts

Gjest Erik Halvorsen

Hans Tostensen og Anne Christophersdtr bodde på Svindal i Fet. Hans lever fortsatt i 1801. Skifte etter Anne [url="http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/25585/568>http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/25585/568 i 1796 forteller om følgende barn: Christopher, Torsten, Hans og Guri.Torsten har jeg funnet døpt i Sørum Lenke Hans har jeg funnet døpt i Fet Lenke Christopher og Guri har jeg ikke funnet dåpen til, men jeg har funnet en Jens Lenke og ytterligere en Hans. Lenke De to siste har vel ikke vokst opp.Jeg fant hva jeg trodde var vielsen i Sørum, Lenke Men så finner jeg dette skiftet etter Anne Christophersdatter 1781,

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Erik Horgen

Denne familien er godt dokumentert i bygdebøker på Romerike og slektsbok for Refsum - se Fet bb bd 1 Børgen, Fet bb bd 4 Svindal, Sørum bb bd 1 Skea, Skedsmo bb Tomt etc. Vielsen i Sørum gjelder et par på Merli i Sørum.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.