Gå til innhold
Arkivverket

[#74827] kommunale folketellinger fra Voss/Flåm/Rjukan/Notodden/Spydeberg etter 1900?


Gjest Hege Mohagen
 Del

Recommended Posts

Gjest Hege Mohagen

Hei!Etterlyser tilgjengelige opplysninger om Jakobine Marie Gustafson f Olaisen f1877 Bergen, død1916 i Rjukan. Oppført som hustru til:Karl Gustaf Gustafson f1879/80, bopel Bøen 88 i Valmannstal Tinn 1915. Men har ennå ikke funnet vielsen, vet ikke mer om ektemannen, vet ikke når de kom til Rjukan og hvor Karl ble av etter kones død.Etterlyser samtidig opplysninger om hennes første datter Johnnie Olava Kristiansen f Sivertsen f1897 Bergen, døpt Flåm Aurland1903, gift1915 og død1920 i Notodden.Slenger også med hennes andre datter, Akseline Bernhardine Gustafson f1902 i Sverige, konf 1917 og gift 1922 i Spydeberg, død1974 i Øvre Eiker. Dette er Jakobines tredje uekte barn, nr to dør tidlig i Voss.EKTE dødfødte tvillinger til Jakobine og Karl Gustaf registreres i Rjukan 1914, moren dør to år senere.Et skudd i blinde, men står frustrerende fast her! Alt og ingenting mottas med takk. Mvh Hege Mohagen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Fra Statsarkivet i Bergen kan vi svare for det som gjelder Voss. Vi har ikke bevart kommunale folketellinger fra Voss. Voss fikk ikke folkeregister før i 1943/1946, og det ble neppe gjennomført kommunale tellinger før folkeregisteret ble opprettet.Det er heller ikke bevart kommunal telling fra Flåm.For eventuelle tellinger i Rjukan og Notodden må vi vise til Statsarkivet i Kongsberg, eventuelt IKA Kongsberg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.