Gå til innhold
Arkivverket

[#75092] Kristine Olsdatter, f. 1846 i Brønøy


Gjest Kjell-Erik Andal
 Del

Recommended Posts

Gjest Kjell-Erik Andal

I kirkeboken for Hammerfest i Finmark finner jeg giftemålet mellom Johanes Nilsen Elvebakken og Kristine Olsdatter, der står det at hun er født i Brønø Prestegjeld, er dette Brønnøysund? Finner henne ikke i noen kirkebøker for Brønnøysund: giftemål i Hammerfest 1865:Lenke nr. 18

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Tonby

Jeg tror kanskje det er hun som blir konfirmert her nr 6 [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=297&idx_id=297&uid=ny&idx_side=-141>LenkeHun har samme vaksinasjonsdato som den som er oppgitt ved vielsen.Ved sønnen Nikolai Marsilius dåp er det en Johan Andreas Olsen og Anna Grethe som er faddere. Dåp nr 47 LenkeVed ft 1875 bor denne Kristines foreldre samme sted som en Johan Andreas Olsen og Anna Grethe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Margaret Miller

Kristine Anna Lydia ble f. 1846 Sømna (Vik) Nordland. Sømna ligget under Brønnøy paa den tida. Foreldra: Johan Ernst Olsen og h. Maren Mathiasdtr. Hele familien flyttet til Hammerfest i 1848. Du kan finne familien i Sømna Bygdebok III under Mardal h:2. (h=husmann)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Åse K. Kristiansen

Foreldrene var husmannsfolk under gården Mardal i nærheten av kommunesentret Vik i Sømna. Om du går inn på et godt søkbart kart kan du finne gården ute ved kysten mellom Vik og Sømnes. Faren Johan Olsen var født i 1813 og var sønn av Ole Olsen Horsvær og Anne Marie Olsdatter fra Baustad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.