Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Litta Olsen

[#75120] Carlo Robert Fridtjof Andersen f 1897 Sandnes ?

Recommended Posts

Gjest Litta Olsen

Spørsmål fra en dansk slektforsker:Dåpen: Kildeinformasjon: Rogaland fylke, Sandnes i Høyland, Ministerialbok nr. A 12 (1890-1898), Fødte og døpte 1897, side 54. Permanent sidelenke: LenkeJeg finner ikke noen av dem i FT1900, ei heller i utflyttede. Navnene tyder på at i det minste faren kan være svensk, men jeg finner hverkan han eller hans hustru. Ikke i folketellingen eller og ikke noen vielse.Noen andre som greier det ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørg Hukkelberg

Et skudd helt i blinde.... Finner en familie i Møllegaden i Stavanger 1900 med far Kristian Andersen f i Danmark. Mor Kristine f i Danmark. Sønnen Fridtjof f 1897 i Sandnes.Dette er jo et av navna til barnet. Far er bestyrer på skofabrikk. Disse navna finnes jo hos foreldrene du har lenke til. Maskinen min 'nekter' å legge rett lenke.:-) Far har nr 13840

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Litta Olsen

Det høres faktisk ganske riktig ut, selvom det tydeligvis er tilfeldigt hvilke navne som føres opp.Jeg lurer litt på hvorfor det er slik. Spesielt ved såpass ny telling. Man skulle tro at de egentlige navnene ville være tatt mer i bruk og ikke omvendt.Tusen takk, Bjørg!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.