Gå til innhold
Arkivverket

[#75168] Ole Johannessen, Brandval , Hedmark f. ca. 1886


Gjest Steinar Sandvik
 Del

Recommended Posts

Gjest Steinar Sandvik

Ole Johannessen og Ovidia Guneriussen giftet seg 26.11.1921 i Brandval. (vedlagt kopi fra kirkeboka (Brandval 1910-1924). Jeg klarer ikke å tyde farens etternavn og finner ikke dåpen til Ole Johannessen. Skulle gjerne vite når og hvor Ole Johannessen ble født, hvem hans foreldre var og når og hvor de ble født.

bilete8359.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Finn Sollien

Ole var g. 2 ganger. Først 1917 m. Laura Øyerberget 1893-1919. G. 2. g. 1921 m. Kaja Ovidie Guneriusdatter 1892-1988, f. Bruntjernsberget. De bodde i Åsheim, Græsberget på Brandval Finnskog. Du kan bestille Brandvalboka-Finnskogen på fjernlån til ditt Bibliotek. I denne boka vil du finne mye om denne slekta og en del bakover. Det er side 141/142. Mvh. Finn Sollien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Steinar Sandvik

Takk til Bjørg og Finn.Dette er utvilsomt riktig for når jeg følger anene i kirkebøkene stemmer det med stedanavnene. Utgangspunktet var å finne anene til en person som brukte Åsheim til etternavn og det viste seg jo at det var der Kaja og Ole bodde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.