Gå til innhold
Arkivverket

[#75263] Russeren Ivan Procopin og Elen M.K. Strand, Talvik


Gjest Erna Olavsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Erna Olavsen

Leter etter eventuelle etterkommere etter Ivan Procopin eller Prokopen fra Russland gift med Elen Marie Kirstine Strand f. 06.09.1802 - gift i Talvik kirkesogn 03.05.1829. Har 'trålet' kirkebøker for Alta-området i årene etter 1829, men er ikke i stand til å finne noe opplysninger om disse personene. Hvor ble de av? Død eller flyttet? Byttet navn? Kan noen hjelpe? Mvh Erna Olavsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erna Olavsen

Den hadde jeg fra før. Beklageligvis har jeg skrevet 1829, det skulle stått etter 1830. Men takker så mye for hjelpen. Er det noen som har noen andre opplysninger etter 1830 om paret?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gry Axelsen

Hvis de ikke fikk barn, og ikke var aktiv i lokalmiljøet er det 35 år til neste folketelling, og de kan ha dødt dør folketellinga, men det er jo rart vi ikke finner dem under begravde. En annen mulighet er at de flyttet til Russland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.