Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Helge R. Naess

[#75435] Tap av gammelt innhold i 'Korga mi' ved skifte av e-post adresse ?

Recommended Posts

Gjest Helge R. Naess

Att. Jan Oldervoll------------------Jeg tenker igjen på å skifte server/broadband og får da en ny e-post adresse. Dette er ikke bare besværlig med henblikk på mine mange eksterne kontakter, men det har også andre, uventede fölger ved 'log in':Skifte av e-post adresse har tidligere fört til mitt tap av det tidligere innholdet i 'korga mi' som er 'forsvunnet', og savnes sårt.Dvs. det finnes vel et eller et annet sted, men hvordan kan jeg da finne det frem igjen ?Er det slik, eller tar jeg feil ? Kan du gi meg råd ? Hilsen Helge R. Naess. (London)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Helge R. Naess

Jan: Etter at det forrige var skrevet fant jeg dette fra 2008 ref. DA 56867 nr. 2 og 3:ref. Jan Oldervoll, Bergen, 13.2.2008 22:39 (2)'Den er nok ikkje korkje tømt eller fjerna. Men korg er knytt til epostadresse. No har eg døypt om den gamle korga di slik at du når ho frå den nye epostadressa di. Men dermed forsvnn nok det du måtta ha lagt i korga etter at børja bruka den nye.---------------------------------------------------Helge R. Naess, London, 14.2.2008 15:54 (3) Takk for svar, Oldervoll, men det var soergelig at alt det verdifulle referansematerialet som jeg hadde samlet i korga er borte siden jeg maatte skifte e-postadressen. Man kan jo bare haape: - er det noe haap om aa kunne legge det inn i den nye 'paalogginga' ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Knut Olav Holvik

Send en e-post til digitalarkivet@arkivverket.no med opplysninger om gammel og ny e-postadresse, så skal vi ordne det slik at korga di knyttes til den nye adressen din.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Helge R. Naess

Mange takk. Dette var da et fremskritt. Jeg skal vente litt til jeg vet hvilken server jeg skal bruke. Hilsen Helge N.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.