Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torodd Kinn

[#75495] Ministerialbok med døypte i Kinn etter 1885?

Recommended Posts

Gjest Torodd Kinn

Ministerialbok A6 for Kinn PRESTEGJELD i Sogn og Fjordane har dåp fram til 1885. Etter dette finst det ikkje skanna MINISTERIALbøker med dåp i Kinn SOKN.Det som derimot finst skanna, er KLOKKARboka A2 for Kinn SOKN 1882-96, der det er dåp 1882-98.PROBLEMET er at klokkarboka er frykteleg mangelfull - det er berre ein liten del av dei døypte som er med.Tre av besteforeldra mine er døypte i Kinn sokn i den aktuelle perioden, men ingen av dei står i klokkarboka. Eg veit dette kan verke utruleg, men eg fekk for fleire år sidan stadfesta av soknepresten i Kinn at alle tre står i ministerialboka, døypte i 1889, 1896 og 1897.Er ministerialboka med dåp frå denne perioden avlevert?I så fall har eg ei bøn: Kan vi få boka skanna og lagt ut?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Remi Pedersen

Kan svaret på spørsmålet ditt være så enkelt at de er kalt for Florø.Finner samme person døpt i klokkerboken for Kinn A2 og i kirkeboken for Florø C1 når det gjelder året 1885.I så fall har du dåper fram til og med 1916 fordelt på de to bøkene som heter Kinn/Florø.Remi

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Statsarkivet i Bergen vet svaret på om nyere bøker er avlevert - forsøk en e-post eller et spørsmål i arkivforumet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.