Gå til innhold
Arkivverket

[#75536] Kalk-ola, målselv?


Gjest eva mostika
 Del

Recommended Posts

Gjest eva mostika

ole Johnsen? drev kalkbrenneri i målselv, far til Johan Olsen Dro muligens til amerika en tur, men kom tilbake, noen som vet noe om denne mannen? Var han gift m Beate olsdatter? kom han opprinnelig fra Værdal- Vinnes står nevnt, hvor er det

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest eva mostika

Johan Peder Olsen f i Målselven i 26.5.1856 gift m Brita Kaisa Mûstikka(Catrine Olsen)Sønn av Ole Johnsen storbakken el solbakken el lignende muligens født i Værdal i 1822, utvandra til Amerika, returnert, Kalk brenner, derav tilnavnet 'kalk-Ola' Gift m Beate Olsdatter Finner dåpsregistrering på Johan Peder, men ikke mer på Ole og Beate

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alvin Andreassen

Målselv bygdebok har jo kommet ut i flere bind. Har du tatt en titt i dem, kanskje kan det der være noen opplysninger for deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kirsti Rye

Hei.Er dette Johan Peder i 1865? [url="http://www.digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=21&filnamn=f61924&gardpostnr=3&personpostnr=21&merk=21#ovre>Lenke.Foreldrene er her. Lenke.Moren har i tillegg til Beate et sjeldent fornavn, og er sannsynligvis den som er døpt i Vardal, nr 10 her.Kildeinformasjon: Oppland fylke, Vardal, Ministerialbok nr. 4 (1814-1831), Fødte og døpte 1827-1828, side 73. Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.