Gå til innhold
Arkivverket

[#75809] Panteregister Orkdal


Gjest Vidar Elda
 Del

Recommended Posts

Gjest Kristian Hunskaar

De yngste panteregisterne for Orkdal har aldri vært mikrofilmet, og de må derfor skannes fra papir. Nå har det seg slik at formatet til disse panteregisterne er så stort (større enn A3), at det først er denne vinteren at vi har hatt utstyr til å skanne dem. Vi holder faktisk på i disse dager. Etter skanning må panteregisterne indekseres, en oppgave som ligger til Statsarkivet i Trondheim.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...
Gjest Vidar Elda

Under studier i realregistrene for Orkdal henvises det til E, er det et realregister E for Orkdal som ikke er skannet enda?VH Vidar Elda

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Warberg

En rekke panteregistre fra Orkdal er skannet, men foreløpig ikke indeksert og lagt ut. Ett realregister E, arkivreferanse 2Aa43, som er ett tilleggsregister for Oppdal tinglag, autorisert 24.01.1914, er blant disse. Dette er nettopp indeksert og vil komme på nett i morgen, lørdag 10.04.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.