Gå til innhold
Arkivverket

[#75840] Dåp i Heidal (Vågå)


Gjest Helge Hålåsæter
 Del

Recommended Posts

Gjest Helge Hålåsæter

Ei dame i USA skulle gjerne ha visst navnet til far til Simon Olsen født 14. mai 1878 i Heidal under Vaage. Fornavnet kunne ha vært Ole. Moren var Anne Thorsdatter med navn Fougstad eller Slette muligens knyttet til seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørg Hukkelberg

Ungkar og gardmannssønn Ole Olsen Ungstad av Nordre Fron og pige Anne Thorsdtr av Søndre FougstadKildeinformasjon: Oppland fylke, Heidal i Vågå, Ministerialbok nr. 7 /2 (1873-1886), Fødte og døpte 1879, side 183. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=16830&idx_id=16830&uid=ny&idx_side=-16>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helge Hålåsæter

Det lignende navnet Onstad nevnte hun i Amerika, men jeg gjenkjente ikke det. Har nå slått opp i boken Norske Gardsbruk og funnet Ungstad i grenden Kvikne i Nord-Fron. (Skrivemåte Aangstad er også nevnt i Norske Gardsbruk) Hjertelig takk for hjelpen. Hilsen Helge H.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.