Gå til innhold
Arkivverket

[#76021] Rønnou Guttormsdatter, hvor kom hun fra ?


Gjest Kjell Lauritzen
 Del

Recommended Posts

Gjest Kjell Lauritzen

Rønnou finner jeg som konfirmant i Moss, 3. okt 1751: Rønnou Guttormsdatter Patterøe, 17 år (altså født ca. 1734) Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7511&idx_id=7511&uid=ny&idx_side=-172>Lenke Permanent bildelenke: LenkeHun gifter seg med Jon Jansen Gasmand Reier 18. januar 1758 i Moss.Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Knut Thorvaldsen

Ja, hun er datter av Guttorm Jacobsen Ougerød og Thore Olsdtr. i Våler. Guttorms foreldre er Jacob Ougerød og Maren Christensdtr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Wenche Örbeck Kristiansen

Faren må iallefall het Guttorm! Men ellers er det å lete i kirkeböker da!Rönnau skrives på mange vis, etter önske ser det ut som.Var ikke så nöye på det för! Lykke til! Mvh Wenche

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Lauritzen

Takk for rask reaksjon ! Navnet Rønnou Guttormsdatter er vel ganske unikt ? 1732 passer jo ganske bra, selv om det skiller 2 år fra oppgitt alder ved konfirmasjonen. Det er jo heller ikke så uvanlig.K.L.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.