Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#76022] Vigsel Hafslo 1953-1956 (Hillestad-Berentsen-Steen)

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Jens Andersson HILLESTAD (fødd Hafslo 8.3.1907)gifte seg 1ste gongen 21.3.1953 medOlga Johansdotter BERENTSEN (fødd Gaulat 14.12.1908)gifte seg 2dre gongen 28.6.1956 medRandi Olanda Johansdotter STEEN (fødd ?Kristiansand? 12.12.1918)Båe ekteskapi skal ha vore i Hafslo hovudsokn i Hafslo prestegjeld.* Er det mogeleg å sjekka desse vigselsdatoane og -stadene?* Kva er oppgjeve som fødselsdato og fødestad på Randi Olanda STEEN?* Kva yrke er oppgjevne for ektefellane?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Vigselsdatoene er rette. Begge vielser er foretatt i Hafslo kirke av døveprest Einar Stueland.Randi Olanda var født 12. desember 1918 i Solum, og døpt i 'Tr.h.' 14. juni 1934. Hun var husholderske, han vegarbeider. Hun var datter av Johan Vilhelm Johansen Steen og Odine Bredesen. Olga var husmor, brudgommen vegarbeider også ved den vielsen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Yngve for nyttige og flotte opplysningar!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.