Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Anne Bjørlo Fiskå

[#76178] Boka, Slektene Velde og Espeland

Recommended Posts

Gjest Anne Bjørlo Fiskå

Ny utgave av Berge Veldes slektsbok Boka ”Slektene Velde og Espeland og inngiftede slekter” ble utgitt i 1957. Den utmerket seg med et særdeles gjennomarbeidet materiale og oversiktlig presentasjonsform. Også i dag blir Veldes bok flittig brukt av dem som har slektsforbindelser i Nord-Rogaland, Sunnhordland og Ryfylke. I samarbeid med Sjur Velde har RHÆ gleden av å presentere et nytt opptrykk av boka. Som supplement følger også et tilleggshefte som ble utgitt i 1971 samt et nyskrevet tillegg av Inge-Johan Aursland, Odd Handegård, Randi Rostrup og Per Ivar Tautra. Boka er på totalt 448 sider og kommer i innbundet utgave. Den koster kr. 245,- (medlemmer)/295,- (ikkemedlemmer)og er til salgs fra lagskontoret.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Johan Arthur Hansen

Takk for tipset. Jeg har den gamle, men den begynner å gå i oppløsning, så det er kanskje på tide å kjøpe en ny. Mvh. Johan Arthur Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.