Gå til innhold
Arkivverket

[#76178] Boka, Slektene Velde og Espeland


Gjest Anne Bjørlo Fiskå
 Del

Recommended Posts

Gjest Anne Bjørlo Fiskå

Ny utgave av Berge Veldes slektsbok Boka ”Slektene Velde og Espeland og inngiftede slekter” ble utgitt i 1957. Den utmerket seg med et særdeles gjennomarbeidet materiale og oversiktlig presentasjonsform. Også i dag blir Veldes bok flittig brukt av dem som har slektsforbindelser i Nord-Rogaland, Sunnhordland og Ryfylke. I samarbeid med Sjur Velde har RHÆ gleden av å presentere et nytt opptrykk av boka. Som supplement følger også et tilleggshefte som ble utgitt i 1971 samt et nyskrevet tillegg av Inge-Johan Aursland, Odd Handegård, Randi Rostrup og Per Ivar Tautra. Boka er på totalt 448 sider og kommer i innbundet utgave. Den koster kr. 245,- (medlemmer)/295,- (ikkemedlemmer)og er til salgs fra lagskontoret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Johan Arthur Hansen

Takk for tipset. Jeg har den gamle, men den begynner å gå i oppløsning, så det er kanskje på tide å kjøpe en ny. Mvh. Johan Arthur Hansen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.