Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kari Larsen

[#76258] Bilde fra Allehelgensgade i Bergen i 1900

Recommended Posts

Gjest Kari Larsen

Dette bildet: Lenke kommer frem når man klikker på 'ukjent gard' etter klikk på Album for Bergen. Men det er vel Allehelgensgade og følgelig ikke ukjent. Anette Clausen har skrevet om bygningene til venstre, nr 2 og 4. Men er det ikke de til høyre hun tenker på? Det er lagt inn en lenke til bildet for Allehelgensgate 6. Det bør vel også fremkomme under 'Biletet er lagt inn for følgjande hushald i folketeljinga frå 1900:'?Er det nødvendig at all historikken om bildet følger med etter at ting er flyttet/korrigert?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette S. Clausen

I fotoalbum-modulen ligger bildet som Ukjent gard, men hvis du ser her Lenke på Allehelgensgate, kommer du rett til bildet. Og bildet ligger også på rett plass i 1900-tellingen.Jeg er derfor noe usikker på hvorfor den står oppført som ukjent gard i albumet. Vi skal prøve å få det fikset.Og du har rett, jeg mener selvsagt høyre og ikke venstre for nr 2 og 4.Takk for ditt skarpe øye!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.