Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kari Larsen

[#76260] Portrettfotografiar frå Gamle Bergen Museum

Recommended Posts

Gjest Anette S. Clausen

Dette har vært oppe før [url="http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=arkiv&temanr=35932&sok=portrett&startnr=&antall=&spraak=&nr=2&antinnlegg=8#anker>LenkeDet er ikke noe nytt å melde om status på opprettingen er jeg redd. Det er Gamle Bergen som har laget databasen og har rettighetene til den. De har startet arbeidet med å opprette en søkbar portrettsamling på Bymuseet i Bergen sine nettsider

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kari Larsen

Det er nok flere feil her - kanskje forskyvning av tekstene? F.eks. Nr. 683: Petra Johanne Ask (Olsen): http://da2.uib.no/asp/bgmuseum/visbilde.asp?id=683 og etterfølgende bilde: Neste bilde: Nr. 684: Petra Johanne med dattersønn Ask (Olsen). På det siste bildet er det en person, på det forrige to.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kari Larsen

Ja, takk skal du ha. Siden det er 4 år siden dette ble tatt opp, er det kanskje bedre bare å henvise til linken http://www.bymuseet.no/?vis=196 som du nevnte i innlegg 2. Der fungerer det tilsynelatende bra.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.