Gå til innhold
Arkivverket

[#76438] Skifter fra Romsdal


Gjest Leif Erik Nilsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Leif Erik Nilsen

I de utlagte skifteprotokollene for Romsdal, er det ikke skifter fra årene 1691-1701, 1712-1717 og 1731-1739. Ut fra nummereringen av skifteprotokollene ser det ikke ut til at det mangler noen protokoller. Betyr det at det ikke finnes skifter fra disse årene, eller finnes det likevel protokoller som ennå ikke er lagt ut?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erlend Eriksen Mæhlum

Hei.Jeg vet ikke noe om det du spør om, men jeg har fotografert noen ekstrakter fra skifteprotokollen for årene 1711-1714 for Romsdal. Du finner de her: http://slektskilder.blogspot.com/ under fylke Møre og Romsdal-'Romsdal fogderi 1711-1714 Ekstrakter av skifteprotokoller - forlovspenger'

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Leif Erik Nilsen

Flott med alt som blir lagt ut! Når det finnes ekstrakter av skrifteprotokollene for disse årene, må det ja ha funnes skifteprotokoller en gang. Men de kan jo ha gått tapt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Til (1): Som du har observert, er nummeringen fortløpende. Vi må anta at det har eksistert protokoller for årene som mangler, men disse er dessverre tapt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.