Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#76457] Johannes Johannesson Moe, fødd i Hafslo 1896 - sjømann - døydde under krigen?

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Johannes Johannesson Moe, fødd i Hafslo 8.5.1896, var sjømann og vert sagt å vera avliden under krigen. Det går ikkje fram av kjeldene mine om han var offer for krigsangrep eller ikkje.Er det mogeleg å finna noko som helst om lagnaden hans?Eg takkar so mykje på førehand for alle gode tips!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lise Nordøen

Det letteste er vel å starte med å lete etter ham i 'Våre falne' som er skannet og ligger på siden med digitalarkivet sine skannede bøker (http://da2.uib.no/cgi-win/webbok.exe). Her har man prøvd å samle korte biografier om alle som døde som følge av krigshandlinger under 2. verdenskrig.Finner du ham ikke der, kan du prøve å få tak i mønstringsopplysningene hans. Ta kontakt med statsarkivene, de har overtatt mye av materialet til mønstringskontorene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.