Gå til innhold
Arkivverket

[#76634] Ellen Magrete Olsdatter, hennes opphav ?


Gjest Kjell Lauritzen
 Del

Recommended Posts

Gjest Kjell Lauritzen

Inger Oline Gundersdatter blir født i/på Ås (Akershus) 9. okt., døpt 19. okt. 1823. Moren er Ellen Magrete Olsdatter, pige i Gavimbpl. (I flg. FT 1801 er Gavimb en gård i/på Ås). Jeg har ikke vært kar om å finne hvor Ellen Magrete kom fra. Har noen her på forumet støtt på dette navnet f. eks. i Akershus/Østfold ?Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7550&idx_id=7550&uid=ny&idx_side=-34>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Lauritzen

Jeg har -omsider- funnet en brukbar kandidat: Elen Margarethe Pudset, konfirmant i Vestby 11.11. 1821. Hun er født 26.5. 1804 og har foreldrene Ole Haagensen og Ane Marie Andersdatter.Det ser imidlertid ut som om familien ikke er fra Vestby. Ingen Ole Haagensen i Vestby i FT 1801, ingen Elen Margarethe født der i 1804 heller.Hvor er Pudset ? Hun er vaksinert i 1806 av doktor Lund, kan det være et spor ?Noen forslag ?Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7538&idx_id=7538&uid=ny&idx_side=-191>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.