Gå til innhold
Arkivverket

[#76851] Foton ?


Gjest Lotta Gärdin
 Del

Recommended Posts

Gjest Lotta Gärdin

Har fått fin hjälp här på denna sida angående min släkt forskning,bl.a. har jag fått veta att min morfars morfar varit överkonstapel i Trondheim mitten av 1800-talet,kan nån säga om det kan finnas något foto av honom någonstans kanske. För övrigt undrar jag om man kan hitta äldre kyrkböcker att ta del av, (tidigare än 1830) Tack på förhand. MVH/Lotta

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette S. Clausen

Statsarkivet i Trondheim vil ha arkiver knyttet til politiet, men tvilsomt om de har en fotosamling hvor du kan finne din slektning.For foto bør du høre med andre slektsgranskere, f.eks. i Brukarforumet, en DIS-Norge-forening, i lokalaviser for Trøndelag eller lignende.Kirkebøkene på nett er skannet fra tilgjengelig mikrofilm. Er ikke kirkeboken mikrofilmet, så vil heller ikke kirkeboken være på internett. Skanning fra original kirkebok skjer innimellom og tar lengre tid, så det vil drøye litt før disse kommer på nett.Du finner oversikt over tilgjengelige kirkebøker i soknehistorikken: Lenke lenkene åpner en pdf-fil med full oversikt over hele fylket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.