Gå til innhold
Arkivverket

[#76859] Døpt uten navn i Sarpsborg.


Gjest Rolf Theodorsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Sigbjørn Sandsmark

Er vel ikke helt uvanlig siden rubrik 5 øverst er nevnt slike tilfeller. Er vel glemt å føre det senere om barnet levde opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore S. Falch

Legg merke til at dette ikke er en dåpsprotokoll, men et fødselsregister, og at det ikke er noen rubrikk for dåpshandlingen. Barna hadde ganske sikkert fått et navn på dåpstidpunktet!Les mer om fødselsregisteret i protokollens innledning her - Lenke .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Henry N. Nilsen

Barnet til gbr. Svein Tollefsen Grindstad og h. Margit Aurora, f. Christiansen ble døpt i Rakkestad kirke 13. januar 1929 og fikk navnet Anne Marie. Kilde: Rakkestad MINI I 16 1923-1943 døpte 1929 s. 59, nr. 1.Henry N. Nilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Lauritzen

At presten glemmer å skrive navnet på hovedpersonen er følgende et eksempel på her( Moss 1819):No. 28. Ungkarl, Smedsvend paa Jernværket 27 Aar gammel.Men navnet på brudgommen fikk vi altså ikke !Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7519&idx_id=7519&uid=ny&idx_side=-206>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.