Gå til innhold
Arkivverket

[#77265] Andreas Arnesen, kjøpmann i Christiania kring 1800 -kona Anna Olsdotter -opphav?


Gjest Lars E. Øyane
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Johannes Arnesen, seinare kontorist ved sorenskrivarkontoret i Solvorn, Hafslo, var fødd i Aurskog 9.7.1794 av foreldri Andreas Arneson Hougrim og kona Anna Olsdotter ([url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=476&idx_id=476&uid=ny&idx_side=-129>Lenke).Eg har fått opplyst at faren Andreas Arnedson sidan vart kjøpmann i Christiania. Eg har òg ei kjelde som seier at mori Anna Olsdotter skal vera barnefødd på ein gard Rønsbak i Aurskog, men nokon slik gard finn eg ikkje i Aurskog.FT1801 syner huslyden i Storgata i Christiania (

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kirsti Rye

Det hjelper vel ikke så mye, men her er i alle fall vigselen 15 mai 1793.Kildeinformasjon: Oslo fylke, Akershus slottsmenighet i Garnisonsmenigheten, Ministerialbok nr. 3 (1777-1809), Ekteviede 1792-1793, side 195. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7686&idx_id=7686&uid=ny&idx_side=-190>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

Kjenner familien, hva jeg har om den må jeg komme tilbake til. (Du finner søsken døpt i Vor Frelsers Kirke og familiens begravelsen på Vaterlands Kirkegaard).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.