Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torbjørn Hillersøy

[#77470] Dødsmelding for Elias Madsen 1925 Florø/Kinn

Recommended Posts

Gjest Torbjørn Hillersøy

Han døydde i Florø 8, desember 1925.Ellers er det ting som er uklart:I ei kjelde står det at han var gift og busett i Florø, og døydde i 1925 på Nesbø.I ei anna står det at han var gift, og Gulen? på opphaldsstad når han døydde.I ei anna kjelde (kyrkjebok for Eikefjord: Gravlagde 1900-1960) står det at han var gift og busett i Florø, og brukte etternavnet Nesbø (det tyder på at han budde på Nesbø tidlegare). Dette er truleg det mest rette. I same kjelda står det at han vart gravlagd i Eikefjord sokn, altså på gravplassen i Eikefjord, men ikkje før 14. februar 1926!Står det noko om etterlatte i dødsmeldinga?Mvh Torbjørn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Astrid Gangdal

Elias Madsen død hos Bruland i Kinn hvor han logerte. Søsteren Anna M. Leversund tok seg av begravelsen som fant sted i Eikefjord. Elias hadde vært gift men senere skilt. Familien bodde i sin tid i Namsos. Antagelig hadde avdøde 5 el. 7 barn , alle myndige. Ingen opplysninger om navn på barna.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torbjørn Hillersøy

Mange takk for svar, Astrid!Det at han vart skilt, forklarar ein del.helsing Torbjørn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.