Gå til innhold
Arkivverket

[#77470] Dødsmelding for Elias Madsen 1925 Florø/Kinn


Gjest Torbjørn Hillersøy
 Del

Recommended Posts

Gjest Torbjørn Hillersøy

Han døydde i Florø 8, desember 1925.Ellers er det ting som er uklart:I ei kjelde står det at han var gift og busett i Florø, og døydde i 1925 på Nesbø.I ei anna står det at han var gift, og Gulen? på opphaldsstad når han døydde.I ei anna kjelde (kyrkjebok for Eikefjord: Gravlagde 1900-1960) står det at han var gift og busett i Florø, og brukte etternavnet Nesbø (det tyder på at han budde på Nesbø tidlegare). Dette er truleg det mest rette. I same kjelda står det at han vart gravlagd i Eikefjord sokn, altså på gravplassen i Eikefjord, men ikkje før 14. februar 1926!Står det noko om etterlatte i dødsmeldinga?Mvh Torbjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Gangdal

Elias Madsen død hos Bruland i Kinn hvor han logerte. Søsteren Anna M. Leversund tok seg av begravelsen som fant sted i Eikefjord. Elias hadde vært gift men senere skilt. Familien bodde i sin tid i Namsos. Antagelig hadde avdøde 5 el. 7 barn , alle myndige. Ingen opplysninger om navn på barna.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.