Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kåre Mikkelsen

[#77654] Slektsforsking i Tsjekkia

Recommended Posts

Gjest Kåre Mikkelsen

Er det noen som har erfaring med slektsforsking i Tsjekkia eller kjenner til lenker, forum eller lignende som kan være til nytte? Jeg prøver å finne anene til Franz Salesius Fait, født den 29/1/1888. I kirkeboken da han giftet seg i Gjesdal i Rogaland i 1912 står det at han var født i Turas sogn i Mahren og at han var født som katolikk emn ble utmeldt av den katolske kirke i Stavanger 12/2/1912. Turas kan være Turany nær Brno. Faren het Rudolf Fait.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore H Vigerust

I tidsskriftet 'Genealogie' (som bl a finnes i NSF.s bibliotek i Lakkegata 21 i Oslo) annonseres det månedtlig av bl a slektsforskere (som tar oppdrag) med dette området som spesiale. Det tsjekkiske riksarkiv i Prag har sikkert også en liste over genealoger de viser interesserte til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Litta Olsen

HeiJeg har fått god hjelp til å finne info i flere Østeuropeiske land ved hjelp av forumet i genealogy.com.Her er det for Tsjekkia: http://genforum.genealogy.com/czech/-men du må registrere deg for å legge inn meldinger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Are S. Gustavsen

En innfallsvinkling kan være via det som i utgangspunktet er en betalingstjeneste: Ing. Felix Gundacker har vært svært aktiv de siste 20 år mht forskning i områdene til det gamle keiserdømmet Østerrike-Ungarn via [url="http://www.ihff.at/IHFFe.htm>http://www.ihff.at/IHFFe.htmSe ellers en del generell informasjon (på tysk) på Gundackers egen nettside:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.