Gå til innhold
Arkivverket

[#77654] Slektsforsking i Tsjekkia


Gjest Kåre Mikkelsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Kåre Mikkelsen

Er det noen som har erfaring med slektsforsking i Tsjekkia eller kjenner til lenker, forum eller lignende som kan være til nytte? Jeg prøver å finne anene til Franz Salesius Fait, født den 29/1/1888. I kirkeboken da han giftet seg i Gjesdal i Rogaland i 1912 står det at han var født i Turas sogn i Mahren og at han var født som katolikk emn ble utmeldt av den katolske kirke i Stavanger 12/2/1912. Turas kan være Turany nær Brno. Faren het Rudolf Fait.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore H Vigerust

I tidsskriftet 'Genealogie' (som bl a finnes i NSF.s bibliotek i Lakkegata 21 i Oslo) annonseres det månedtlig av bl a slektsforskere (som tar oppdrag) med dette området som spesiale. Det tsjekkiske riksarkiv i Prag har sikkert også en liste over genealoger de viser interesserte til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Are S. Gustavsen

En innfallsvinkling kan være via det som i utgangspunktet er en betalingstjeneste: Ing. Felix Gundacker har vært svært aktiv de siste 20 år mht forskning i områdene til det gamle keiserdømmet Østerrike-Ungarn via [url="http://www.ihff.at/IHFFe.htm>http://www.ihff.at/IHFFe.htmSe ellers en del generell informasjon (på tysk) på Gundackers egen nettside:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.