Gå til innhold
Arkivverket

[#77772] Skifte Kirsten Lauritsdatter (Claus Pedersen Rumohrs hustru) 1705


Gjest Arnfrid Mæland
 Del

Recommended Posts

Gjest Arnfrid Mæland

Hei,Det ser ut for å mangle skifteprtokoller for 1705 blandt de skanned skiftene. Prøver å finne ut om hun var mor til noen av Claus Rumohrs barn. Finnes der et bevart skifte etter Kirsten Lauritsdatter? Jeg vet ikke dødsdatoen.Mvh Arnfridher er referansen fra Sollied:

bilete9200.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Svaret på spørsmålet er egentlig gitt i opplysningene hos Sollied: Lars Weiners børn hadde arv etter Kirsten Lauritzdatter, som følgelig ikke hadde egne livsarvinger.Kortet hos Sollied sier Kirsten Lauritzdatter Rosenberg 'u. barn'.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfrid Mæland

Tusen takk Yngve.Ja, da er det mange som etterhvert må rette opp databasene sine. Men hvordan i all verden kan vi finne ut hvem Claus første kone var, når hun døde, mulig skifte og når Claus og Kirsten ble gift? Har du noen ide? Det nevnes at Claus og Kirsten skal ha blitt gift ca 1666. Dette årstallet er vel satt i forbindelse med at Claus overtar Rikheim. Finnes det noen kilder jeg kan søke i?Mvh Arnfrid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.