Gå til innhold
Arkivverket

[#77861] Hjelp til tyding av et par ord i skifte Ole Biørnsen Greslien i Tydal 1731


Gjest Astrid Ryen
 Del

Recommended Posts

Gjest Astrid Ryen

Skiftet begynner nederst til høyre. Permanent sidelenke: http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/24751/11Konas navn leser jeg som Maren Joensdatter (riktig?).Deres tilsammen aflede 5 Børn:Jens Olsen 25 AarPeder Olsen 20 AarAnne Olsdatter 27 Aar og u-for?Guri Olsdatter, Ingebrigt Stuedahlens (riktig?) Hustrue (overstrøket dahlens Hustrue)Anne Olsdatter Junior 18 Aar og ufor?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Ryen

Takk, Gunnar! Og resten stemmer vel, siden du ikke har noen kommentar til det øvrige.Uforseet - pussig, har aldri kommet over det ordet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Ryen

Guri Olsdatter, Ingebrigt Stuedahlens hustru.Er denne Ingebrigt Stuedahlen, identisk med Ingebrigt Halvorsen nevnt i bygdeboka for Tydal under Stuedal Øvre?I så fall har Guri Olsdatter feil foreldre i bygdeboka.Eller finnes det nok en Ingebrigt Stuedal gift med en Guri Olsdatter? Er det noen med bygdeboka som kan svare på det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.