Gå til innhold
Arkivverket

[#77865] Karl Gustav Lindberg f. ca 1825 Nordby sogn Sverige


Gjest erling t. endresen
 Del

Recommended Posts

Gjest erling t. endresen

Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=5854&idx_id=5854&uid=ny&idx_side=-347>Lenke Permanent bildelenke: LenkeSjekk ekteskapet nr 24Denne personen skal være fra Norby sogn i Sverige.En person med samme navn får datteren Augusta i Hof, Hedmark, døpt 1847, da skal konen hete Ulrikka Norrin. Vet ikke om det er samme personen.Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke: LenkeSe dåpen nederst. Klarer ikke å tolke all skriften i forbindelse med denne dåpen, men ser ut til at de kommer fra Höysjö i Ängermanland.Prøver å identifisere denne 'Kludehandleren' som dør i 1904 i Modum, som 'kramkar', se døde av mannkjønn nr. 22Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke: LenkeMannen omtales også i dette temaet, da ikke med ham som hovedperson:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest erling t. endresen
LenkeSer at det er flere enn meg som er ute etter denne karens opphav. Rekner med at det er samme mann som jeg spør etter i innlegg 1?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.